VOETBAL2 okt '13 07:31

Wenger: ik hou van Özil

Auteur: ANP Nieuws

LONDEN (ANP) - Arsène Wenger heeft er nog geen seconde spijt van dat hij 50 miljoen euro heeft neergeteld om Mesut Özil naar Arsenal te halen.

EPA
EPA

De Duitse spelmaker was dinsdag in de Champions League tegen Napoli met een prachtig doelpunt en een assist weer van grote waarde voor de 'Gunners'.

,,Ik hield al van hem toen hij bij Real Madrid speelde, hij liet daar volgens mij geweldige dingen zien. We mogen heel gelukkig zijn dat hij nu bij ons speelt'', zei Wenger na de tweede overwinning in groep F (2-0).

Onder aanvoering van Özil heeft Arsenal zich zowel in de Champions League als Premier League aan kop genesteld. ,,Mesut speelde tegen Napoli de eerste helft fantastisch. Hij liet alles zien wat je wil zien van een voetballer: techniek, teamspel, afwerken, mooie passes. Hij houdt van het spelletje, dat zie je aan alles. Dan kan je als trainer alleen maar toekijken en genieten'', erkende Wenger. ,,Hij heeft iedereen bij Arsenal een positieve stimulans en vertrouwen gegeven. En vertrouwen is een belangrijke basis voor succes.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen