VOETBAL21 jun '13 16:56Aangepast op 21 jun '13 17:12

Mertens op weg naar Napoli

Auteur: ANP Nieuws

EINDHOVEN (ANP) - PSV neemt na Jeremain Lens waarschijnlijk afscheid van nog een aanvaller.

ANP
ANP

Dries Mertens en Napoli zijn nagenoeg akkoord over een overgang van de 26-jarige vleugelaanvaller.

PSV en de Italiaanse club hebben nog geen overeenkomst gesloten. De verwachting is echter dat beide clubs elkaar vinden in een bedrag van ruim 9 miljoen euro. PSV betaalde 2 jaar geleden zo'n 13 miljoen euro voor Mertens en Kevin Strootman aan FC Utrecht.

PSV liet Lens afgelopen week voor 9 miljoen euro naar Dinamo Kiev vertrekken. De club uit Eindhoven wil een deel van de inkomsten uitgeven aan Adam Maher. De komst van het talent van AZ lijkt een kwestie van tijd nu Ajax heeft laten weten geen interesse in de spelmaker uit Diemen te hebben.

Stijn Schaars

PSV onderzoekt verder of het zich kan versterken met Stijn Schaars, die nog onder contract bij Sporting Portugal staat. Hij is een belangrijke kandidaat om Mark van Bommel, die zijn loopbaan heeft beëindigd, te vervangen. PSV houdt verder rekening met een vertrek van Kevin Strootman.

De nummer twee van het vorige seizoen in de eredivisie wil de defensie nog steeds versterken met Jeffrey Bruma, die de afgelopen 2 jaar door Chelsea werd verhuurd aan Hamburger SV.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen