VOETBAL7 aug '13 19:48Aangepast op 7 aug '13 20:04

PSV weer met Brenet en Matavz tegen Zulte

Auteur: ANP Nieuws

BRUSSEL (ANP) - PSV start woensdag in de return tegen Zulte Waregem met dezelfde 11 spelers als vorige week in Eindhoven.

EPA
EPA

Dat betekent dat Joshua Brenet en Tim Matavz weer een basisplaats hebben. Trainer Phillip Cocu gaf afgelopen zaterdag bij de start van de competitie, tegen ADO Den Haag, nog de voorkeur aan Santiago Arias en Jürgen Locadia.

Met Brenet en Matavz in de basis won PSV vorige week in Eindhoven met 2-0 van Zulte Waregem. De pas 17-jarige Zakaria Bakkali heeft opnieuw een basisplaats. Als de ploeg van Cocu in Brussel stand houdt, gaat het door naar de play-offs van de Champions League. Bij de loting vrijdag in Nyon wordt PSV dan waarschijnlijk gekoppeld aan een zware opponent. Arsenal, AC Milan, Schalke 04, Olympique Lyon en Zenit Sint-Petersburg zijn de mogelijke tegenstanders.

Bij Zulte Waregem, dat noodgedwongen moet uitwijken naar Brussel omdat het eigen Regenboogstadion niet aan de Europese eisen voldoet, is spelmaker Franck Berrier op de bank gezet door trainer Francky Dury. Die heeft wel een basisplaats voor Olafur Skulason, met wie hij afgelopen zaterdag nog hard botste. De wedstrijd in het matig gevulde Constant Vanden Stock-stadion begint om 20.45 uur

Opstelling: Zoet; Brenet, Bruma, Rekik en Willems; Maher, Wijnaldum en Schaars; Bakkali, Matavz en Depay.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen