VOETBAL14 mei '16 08:40

Inval politie bij voetballer Timmy Simons

Auteur: ANP Nieuws

KNOKKE-HEIST (ANP) - In een onderzoek naar belastingfraude heeft de Belgische politie deze week onder andere een inval gedaan in het huis van de Belgische voetballer Timmy Simons (39).

EPA
EPA

Het onderzoek van de politie richt zich vooral op het bedrijf Vastgoedservice, het makelaarskantoor waar de aanvoerder van Club Brugge en voormalig PSV'er aandeelhouder van is.

Volgens Belgische kranten hebben diverse ex-werknemers van het vastgoedbedrijf verklaard dat verkochte panden deels zwart konden worden betaald.

Vastgoedservice is ook de sponsor van het gelijknamige wielerteam rond de wereldkampioen veldrijden, Wout van Aert. Simons is manager bij de wielerploeg.

Topman Geert Vanhoof van Vastgoedservice is zich van geen kwaad bewust. ,,Witwassen? Belastingontduiking? Ik ben niet eens verhoord geweest. Dit is de zoveelste poging van oud-werknemers om ons te beschadigen'', zegt hij in zaterdag de Gazet van Antwerpen.

Timmy Simons kan zondag met Club Brugge kampioen worden in de Belgische voetbalcompetitie door het onderlinge duel met concurrent Anderlecht te winnen.

Gerelateerde artikelen