VOETBAL15 mei '16 22:42

ManUnited haalt dinsdag in

Auteur: ANP Nieuws

LONDEN (ANP) - De afgelaste wedstrijd tussen Manchester United en AFC Bournemouth wordt dinsdagavond op Old Trafford afgewerkt.

EPA
EPA

De aftrap is om 21.00 uur Nederlandse tijd. Het competitieduel uit de laatste speelronde werd zondagmiddag om veiligheidsredenen afgeblazen. Vlak voor het begin van de wedstrijd werd een verdacht pakketje in het stadion aangetroffen. De autoriteiten besloten daarop een begin te maken met de ontruiming van het complex. Kort daarna werd de wedstrijd afgelast.

Bomexperts brachten later het niet nader omschreven object op Old Trafford op gecontroleerde wijze tot ontploffing. Het verdachte pakketje bleek geen explosieven te bevatten.

Het uitstel van de laatste competitiewedstrijd komt trainer Louis van Gaal van Manchester United slecht uit. De voorbereiding op de finale van de FA Cup zaterdag op Wembley tegen Crystal Palace komt daardoor enigszins in de verdrukking. Manchester United kan in de Premier League normaal gesproken niet hoger meer eindigen dat de vijfde plaats en mist daardoor kwalificatie voor de voorronde van de Champions League.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen