SPORT3 mei '15 11:52

Duisternis hindert McIlroy en Casey

Auteur: ANP Nieuws

SAN FRANCISCO (ANP) - Drie halvefinalisten op de Cadillac Match Play in San Francisco, een toernooi uit de lucratieve World Golf Championships, zijn bekend.

EPA
EPA

De vierde komt er zondag in alle vroegte bij. De kwartfinale tussen Rory McIlroy en Paul Casey was zaterdag bij het invallen van de duisternis op de golfbaan van Harding Park nog niet beslist.

De nummer één van de wereld uit Noord-Ierland en de Engelsman die vorig jaar het KLM Open won, waren na 21 holes nog niet klaar met hun partij. McIlroy leek het af te maken op die derde extra hole, maar de bal wipte over het randje van de hole. ,,Het werd steeds moeilijker om het goed te zien in de schemering'', zei McIlroy, die tijdens de reguliere achttien holes lang tegen een achterstand aankeek, maar door een bogey van Casey op de zeventiende weer op gelijke hoogte kwam.

De Amerikanen Jim Furyk en Gary Woodland en de Engelsman Danny Willett wonnen hun duels in de kwartfinales. Zij strijden zondag verder om de hoofdprijs van een slordige 1,5 miljoen euro.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen