SPORT19 aug '15 10:32

Vekic baalt van opmerking Kyrgios

Auteur: ANP Nieuws

VANCOUVER (ANP) - De Kroatische Donna Vekic werd vorige week ongevraagd meegesleurd in de ophef rondom een schunnige opmerking van tennisser Nick Kyrgios, waarvan zij het lijdend voorwerp was.

ANP
ANP

,,Het is erg vervelend dat dit is gebeurd. Ik hoop dat het hierbij blijft, want dit doet het imago van de sport geen goed'', zei ze tegen de Canadese krant The Province.

Kyrgios haalde de woede van de tenniswereld op zijn hals met zijn besmuikt gemaakte opmerking aan het adres van Zwitser Stan Wawrinka. ,,(Thanasi) Kokkinakis heeft het met je vriendin gedaan. Sorry dat ik je dat moet vertellen, vriend'', mompelde hij op de baan in Montreal. Een microfoon pikte de opmerking op.

De 19-jarige tennisster Vekic, de vriendin van Wawrinka, hield zich daarna in tegenstelling tot veel anderen op de vlakte. ,,Dat is niet makkelijk, maar ik probeer me te concentreren op het tennis. Ik heb nog niet met Kyrgios gesproken'', zei de Kroatische, die woensdag in Vancouver speelt tegen de Russische Alla Koedrjavtseva.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen