SPORT21 apr '15 09:47

Mayweather: ik ben beter dan Muhammad Ali

Auteur: ANP Nieuws

LAS VEGAS (ANP) - In de aanloop naar zijn langverwachte titelgevecht met Manny Pacquiao heeft bokser Floyd Mayweather de spanning opgedreven door te zeggen dat hij beter is dan bokslegende Muhammad Ali.,,Niemand kan me hersenspoelen zodat ik ga geloven dat Muhammad Ali en Sugar Ray Robinson beter waren dan ik", zegt het Amerikaanse weltergewicht in een filmpje van ESPN.

EPA
EPA

,,Niemand kan me hersenspoelen zodat ik ga geloven dat Muhammad Ali en Sugar Ray Robinson beter waren dan ik", zegt het Amerikaanse weltergewicht in een filmpje van ESPN. ,,Maar ik respecteer hen wel, want zij hebben het pad naar de top voor mij geëffend."

Op 2 mei nemen Mayweather en Pacquiao het in Las Vegas tegen elkaar op. Mayweather verloor in 47 profpartijen nog nooit, terwijl zijn tegenstander als enige bokser in acht gewichtsklassen wereldkampioen is geworden. Het gevecht wordt bijzonder lucratief: de kaartverkoop brengt naar verwachting 68 miljoen euro op. Mayweather en Pacquiao verdienen respectievelijk ten minste 105 miljoen en 75 miljoen euro.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen