SPORT13 feb '14 19:30

Familie Schumacher gelooft in herstel

Auteur: ANP Nieuws

GRENOBLE (ANP) - De familie van Michael Schumacher is ervan overtuigd dat de Duitse formule 1-legende zal herstellen van zijn zware skiongeluk op 29 december.

EPA
EPA

De zevenvoudig wereldkampioen liep daarbij zwaar hersenletsel op en wordt sindsdien in coma gehouden. De familie verspreidde donderdag een summiere verklaring, waarin staat dat Schumacher nog in het ontwakingsproces zit dat eind januari werd begonnen.

De 45-jarige Duitser ligt in het ziekenhuis van Grenoble, waar hij wordt bijgestaan door een medisch team. ,,De familie van Michael wil nogmaals iedereen bedanken voor de aanhoudende steun vanuit de hele wereld'', zo staat in de verklaring. ,,Al die goede wensen helpen de familie en zullen ook Michael helpen, die nog steeds in een ontwakingsproces zit. Zoals vaak in zulke situaties is geen dag hetzelfde. We zijn ons ervan bewust dat dit proces heel lang kan duren. De familie gelooft nog altijd volledig in het herstel van Michael en vertrouwt volledig op het medisch team. Niet de snelheid van het herstel is belangrijk, maar juist dat het genezingsproces op een gelijkmatige en gecontroleerde manier vordert.''

Gerelateerde artikelen