SPORT16 mei '14 19:22

Wüst kiest voor Team Continu

Auteur: ANP Nieuws

EINDHOVEN (ANP) - Ireen Wüst zet haar schaatscarrière voort bij Team Continu, dat wordt getraind door Marianne Timmer en Gianni Romme.

ANP
ANP

De meervoudig olympisch kampioene, die op zoek moest naar een andere ploeg doordat TVM stopte, heeft overeenstemming bereikt over een 2-jarige verbintenis.

Ze ondertekent het contract maandag en gaat meteen daarna op trainingskamp met haar nieuwe collega's. Dat zijn Margot Boer, Yvonne Nauta, Thijsje Oenema, Jorien Voorhuis, Janine Smit, Letitia de Jong, de Tsjechische Karolina Erbanová en de Japanse Nao Kodaira.

,,We hopen dat ze zich snel thuis voelt in ons hechte team en dat we veel mooie successen met elkaar gaan beleven'', zei Rudwin Pieete, de woordvoerder van Team Continu, vrijdag over de komst van Wüst.

Die is behalve door de hoofdsponsor mede mogelijk gemaakt door Timmer Talent Company en een garantstelling van de beleggingsmaatschappij Andantino van Dirk-Jan Bakker. ,,Hij heeft veel vertrouwen in onze coaches en draagt de schaatssport een warm hart toe. Als ondernemer steunt hij graag geëngageerde sporters en Ireen in het bijzonder, omdat zij een prachtig voorbeeld is voor de jeugd'', lichtte Pieete toe.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen