SPORT10 nov '13 10:25Aangepast op 10 nov '13 11:03

Pacers blijven maar winnen

Auteur: ANP Nieuws

NEW YORK (ANP) - De basketballers van Indiana Pacers blijven maar winnen in de Amerikaanse profcompetitie NBA.

EPA
EPA

De als enige nog ongeslagen ploeg behaalde zaterdag (lokale tijd) tegen Brooklyn Nets de zevende overwinning op rij: 96-91. Paul George was topscorer bij de Pacers met 24 punten. Hij was vooral op dreef in de tweede helft, waarin hij 16 punten maakte.

Het ging in het duel lang gelijk op. Halverwege was het verschil slechts twee punten. ,,We zijn behoorlijk op de proef gesteld. maar we zijn volwassen geworden. Een paar jaar geleden hadden we deze wedstrijd verloren'', zei George na afloop.

Titelverdediger Miami Heat ging onderuit tegen Boston Celtics. Na een spannende strijd besliste Jeff Green de wedstrijd in de slotseconde in het voordeel van de Celtics, 111-110. Het was voor de Heat de derde nederlaag van dit seizoen. Green maakte in totaal 24 punten voor zijn ploeg. LeBron James was, onlangs problemen met zijn rug, topscorer bij de Heat met 25 punten.

Bij Cleveland Cavaliers - Phildelphia 76-ers viel de beslissing pas na twee verlengingen. De Cavaliers wonnen uiteindelijk met 127-125. Kyrie Irving had met 39 punten een belangrijk aandeel in de zege van Cavaliers.

Gerelateerde artikelen