New Articles12 feb '14 21:04Aangepast op 18 feb '14 20:19

The Friday Move 14 februari | Gerard Cox, Richard Krajicek en René van Collem

Auteur: Ruth Van der Vlugt

Ras rotterdammer Gerard Cox maakt een come-back in 'Toen was Geluk heel gewoon'. Voor de film van de gelijknamige hitserie zijn de hoofdrolspelers voor één keer weer bijelkaar. Gerard Cox is co-host van Wilfred Genee.

Wilfred Genee
Wilfred Genee

We zenden live uit vanaf het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy. Uiteraard komen ook toernooidirecteur Richard Krajicek en proftenniser Thiemo de Bakker even langs.

Meer sport deze week in The Friday Move: oud-shorttracker en marathonschaatser Cees Juffermans is bij ons te gast. Uiteraard blikken we met hem vooruit op de Olympische wedstrijden komend weekend. Ook praten we met hem uitvoerig over de Olympische prestaties van de Nederlanders in Sotsji.

Een leven vol seks, drugs & rock ’n roll. Voor Rene van Collem was het 30 jaar werkelijkheid. De oud-drummer van Doe Maar schreef er een boek over: ‘Heroine godverdomme’.  Vrijdag is hij bij ons te gast.

Het laatste nieuws uit politiek Den Haag komt uiteraard van onze politiek verslaggever Hugo Reitsma. Daarbij uiteraard ruimschoots aandacht voor het debat dat Minister Plasterk de kop dreigde te kosten.

Luister elke vrijdag van 16.00 tot 18.30 naar The Friday Move met Wilfred Genee.

Gerelateerde artikelen