New Articles20 okt '14 10:09Aangepast op 22 okt '14 16:21

BNR verloot digitale radio's

Auteur: BNR Webredactie

Maak van 20 oktober t/m 2 november 2014 dagelijks kans op een digitale radio bij BNR.

Ga naar BNR.nl/cao en beantwoord de dagvraag

Vandaag start de landelijke campagne van BNR Nieuwsradio in samenwerking met Tivoli Audio waarbij werkend Nederland via radio, krant, internet en actieteams wordt opgeroepen om in actie te komen voor een betere CAO: Company Audio Oplossing. Op veel werkplekken is het namelijk bar slecht gesteld met de CAO.

Men wordt niet in de gelegenheid gesteld om naar BNR Nieuwsradio te luisteren, of wordt hiervoor niet in de juiste apparatuur voorzien. Op zeven plaatsen in Nederland wordt vandaag gedemonstreerd: Eindhoven,  Amsterdam WTC, Amsterdam Bijlmer, Hilversum, Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Sjors Fröhlich, hoofdredacteur BNR Nieuwsradio: "Iedere ondernemer en professional weet dat goed zakendoen begint met kennis. Kennis geeft macht. En het is zo makkelijk: je hoeft alleen maar naar dé nieuwszender van Nederland te luisteren. BNR Nieuwsradio op de werkvloer, dat wens je iedere werkgever toe."

Om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen naar dé nieuwszender van Nederland te luisteren gaat BNR Nieuwsradio twee weken lang elke dag drie limited edition BNR radio's van Tivoli Audio weggeven. Deelnemers maken kans wanneer zij de dagvraag goed beantwoorden op www.bnr.nl/cao. De actieperiode loopt van 20 oktober t/m 2 november 2014.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen