New Articles19 jul '12 11:39

Minister: Salaris topvoetballer Ibrahimovic is onfatsoenlijk

Auteur: Mijke Hurkx

De Zweed Ibrahimovic maakte afgelopen week de overstap van AC Milan naar de Franse club Paris Saint-Germain en krijgt een salaris van 15 miljoen euro. Dit schoot bij een Franse minister in het verkeerde keelgat.

De Franse minister van Begroting  sprak zich uit over het salaris van Ibrahimovic op de Franse radio. "Op het moment dat de hele wereld zich inspant om de financiële crisis tegen te gaan, is een jaarsalaris van 15 miljoen niet indrukwekkend, maar gewoon niet netjes."

Transfer
Paris St. Germain had dinsdag de transfer van Zlatan Ibrahimovic rond. Hij vertrekt van AC Milan naar Paris Saint-Germain. Hij heeft het hoogste transferbedrag, meldt de Telegraaf: 173,1 miljoen euro.

Paris Saint-Germain
De Zweedse spits ondertekent een contract voor 3 seizoenen. Dat bevestigt Leonardo, de technisch directeur van PSG. Woensdagochtend werd hij in Parijs medisch gekeurd en daarna officieel gepresenteerd.

Eerder versterkte PSG zich al met Zlatan's ploeggenoot Thiago Silva en de Argentijn Ezequiel Lavezzi (Napoli). Volgens diverse media staan Real-speler Kaka en het 19-jarige Italiaanse talent Marco Verrati (Pescara) ook nog op de wensenlijst.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen