New Articles4 sep '13 18:16

Paul van Liempt |Het Energieakkoord, nieuwe televisieserie en terrorgeld

Auteur: Renee van Heteren

Het Planbureau voor de Leefomgeving rekende alle plannen voor het Energieakkoord door. Hoe kijkt directeur Maarten Hajer naar het eindresultaat?

Doris

Gescheiden vrouw verhuist met kinderen van het sjieke Overveen naar Amsterdam-West en probeert daar zo goed en zo kwaad mogelijk iets van haar nieuwe leven te maken. Daarover gaat de nieuwe comedyserie Doris die 23 september start op Net5. Regisseur Esmé Lammers is te gast.

Terrorisme financiering

De financiering van terrorisme. Na 9/11 wilden we daar alles van weten, dus werden er allerlei programma's in het leven geroepen om dit op te sporen. Programma's die nauwelijks werken en ook nog eens ons gevoel van privacy aantasten. Dat blijkt uit een promotie-onderzoek van Mara Wesseling.

Jonge Denkers

Het lukt de oppositie maar niet om de Prinsjesdagstukken VOOR prinsjesdag in handen te krijgen. Toch lekt er hier en daar al wat uit. Wat vinden onze jonge denkers van de plannen van het Kabinet?

Van stagiair gepromoveerd tot directeur

De carrière van Anne Kremers kent een droomstart. Kort geleden begon ze aan haar stage bij het Villa Mondriaan Museum, een paar manden later is ze de directeur. Kremers vertelt over haar ambitie en legt uit hoe jongeren hun kans op de arbeidsmarkt kunnen vergroten.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen