New Articles29 sep '13 14:57

Green Team trapt af op het Museumplein

Auteur: Ruth Van der Vlugt

De derde missie van The Green Quest is officieel van start. Tijdens een brainstorm in de bekende bubble, maakte het Green Team kennis met de duurzaamheidsdoelstellingen van Het Koninklijk Concertgebouw.

Image
(Jeroen Oerlemans)

Onder belangstelling van het voorbij komende publiek maakten duurzaamheidsexperts Marjan Minnesma (Urgenda), Ralien Bekkers (VN-jongerenvertegenwoordiger), Marieke van der Werf (energie deskundige) en Maurits Groen (duurzaam ondernemer) kennis met de directie van het Concertgebouw. Na een uitgebreide rondleiding spraken de experts toegestroomde pers toe en gaven zij officieel het startschot voor de derde missie.

Boegbeeld

Duurzaamheid staat niet alleen bij Het Koninklijk Concertgebouw, maar ook bij de gemeente Amsterdam hoog in het vaandel. Het is dan ook niet voor niets dat wethouder Carolien Gehrels is benoemd tot boegbeeld van dit project. De Amsterdamse wethouder sprak dan ook in de brainstorm bubble haar steun uit.

Eindrapportage

Op 28 oktober zal het Green Team haar bevindingen aan de directie van het Concertgebouw presenteren. De duurzaamheidsexperts nemen de komende weken de tijd om alle ideeën nader te onderzoeken. Zij doen daarbij een beroep op het publiek.

Ideeën 

Heb je een suggestie voor The Green Quest? Twitter dan #thegreenquest of stuur een email naar thegreenquest@fd.nl. De 10 beste inzendingen nodigen we uit bij de eindpresentatie te zijn op 28 oktober in Het Koninklijk Concertgebouw.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen