New Articles31 dec '11 16:35Aangepast op 31 dec '11 17:01

2011/2012 | De Waterkoeler Top 14

Auteur: BNR Webredactie

Omvallende presidenten tijdens de Arabische lente, de koorddansact van Merkozy tijdens de Eurocrisis en boze bankiers tijdens Occupy. Je zou bijna vergeten dat er in 2011 ook nog opmerkelijke, grappige of gruwelijke nieuwsfeiten waren, maar gelukkig was daar: de Waterkoeler.

Alcohol
Het alcoholmisbruik en bijpassende lage levensverwachting van de Rus is een hoofdpijndossier voor president Medvedev. Opeens zag hij het licht en kwam tot de niet onzinnige gedachte dat de goudgele pretcilinder geen levensmiddel is...

Waar ze in Rusland bijna opstijgen van de alcohol kon deze Tilburgse familie wel een drankje gebruiken. Een drieënvijftigjarige Tilburger was zo trots op zijn nieuwe werkplek dat hij zijn broer en zus op Tweede Kerstdag een rondleiding gaf op de werkvloer. Totdat de lift bleef hangen...

Vrouwen
Wilde deze bejaarde vrouw uit Hengelo haar scootmobiel een stabielere wegligging geven of toch een nieuw terras aanleggen? De bejaarde vrouw stal meerdere malen stoeptegels. Misschien toch een beter idee om haar een tijdje van de straat te houden.

Nog een dievegge, maar dan een in een heel andere categorie. Deze Amerikaanse vrouw gebruikte een koffer om daarin haar man uit de gevangenis te smokkelen...

Hart en geweten
Autoliefhebber en echtgenoot zijn, tsja dat blijkt soms moeilijk te combineren. Deze Amerikaanse man kon zijn frustratie dan ook niet verbergen toen zijn vrouw hem dwong zijn Chevrolet Camaro te verkopen.

Waar de eén van zijn hart een moordkuil maakt wil de ander juist zijn geweten schoonvegen. Voordat deze man aan zijn laatste reis begon, wilde hij eerst een oude rekening vereffend hebben.

Omdat sommige diefstallen zowel diep kwetsend en ontzettend klungelig tegelijk kunnen zijn, willen we je deze niet onthouden.

Een vaas uit auto meenemen bleek achteraf wel een erg asgrauwe gedachte. Maar kreeg deze dief ook spijt?

Voor inbreken heb je een scherp oog en een goed oor nodig. Maar deze inbreker was er echt als de kippen bij.

Wetenschap
Handig en leuk, dat internet, maar al die wachtwoorden zijn toch wel lastig om te onthouden. Daar is een oplossing voor, tenminste als je contactlenzen gebruikt.

Een auto op een kunststof onderstel, gemaakt van gerecyclede PET-flessen? Chemieconcern Bayer zegt een onderstel te kunnen bouwen dat zo stevig is dat het zelfs geschikt is om het gewicht van een heilige koe te dragen.

Oudijzer
Dat Russen niet alleen in millitair opzicht ijzervreters zijn bewijst deze 85-jarige Rus. Hij leefde 82 jaar lang met een heel bijzonder stuk oud ijzer in zijn hoofd.

Een Zandvoortse landgoedbewoner dacht zijn piitoreske stulpje extra cachet te geven met een bijzonder hek. Het hek, compleet met spreuk en bel, vertoonde nogal veel overeenkomsten met het hek van een... concentratiekamp.

Gedachten lezen app
Met een paar goede programma's op je harde schijf is je computer redelijk in staat constructief met je mee te denken. Maar een computer die onze gedachten overneemt en op die manier commando's uitvoert wordt wel heel futuristisch.

Zelfdenkende computers? Leuk, maar wil je in de toekomst gebruikmaken van die techniek, eet dan niet teveel fastood. Uit onderzoek blijkt dat door het teveel eten van Omega 3 vetten je hersenen krimpen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen