New Articles12 mei '12 13:06

Verdachte drievoudige moord overleden

Auteur: Melvin Captein

Een man uit Amsterdam-Noord, die zichzelf gisteren neerschoot toen de politie hem wilde arresteren, is aan zijn verwondingen overleden. Hij werd verdacht van betrokkenheid bij een drievoudige moord.

De 34-jarige man had zich gisterochtend opgesloten in zijn slaapkamer toen een arrestatieteam hem wilde oppakken. Na op het oog goed verlopen onderhandelingen schoot de man zichzelf echter neer. Een spoedtocht naar het ziekenhuis kon geen redding meer brengen.

Kanaal
Daarmee komt er voorlopig geen duidelijkheid in de Purmerlandse moordzaak. Op 20 december werden daar op een parkeerplaats twee mannen naast hun auto's doodgeschoten.

Op 19 januari vond de politie in het Noord-Hollands Kanaal in Landsmeer het lichaam van een derde man. Zijn familie had hem op 21 december als vermist opgegeven.

Fastfood
De drie slachtoffers ontmoetten elkaar vlak voor hun dood op de parkeerplaats van een fastfoodrestaurant in Amsterdam-West. Het motief voor de drievoudige liquidatie lijkt een afrekening in het criminele milieu, maar de politie sluit andere scenario's ook nog niet uit.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen