New Articles12 mei '11 18:18

De donderdagavond op BNR

Auteur: Marjan van den Berg

In BNR Digitaal vanavond alles over digitaal overleggende auto's. Minister Rosenthal ageert in De Wereld volgens Hammelburg fel tegen erkenning van de Palestijnse staat. De Nationale Autoshow staat stil bij de Mille Miglia en geeft een rij-impressie van de Mercedes-Benz SLK.

BNR Digitaal - internet en ICT
Om 19:00 BNR Digitaal met Herbert Blankesteijn. Met in de show: TNO doet komend weekeinde proeven met auto's die in digitaal overleg de ruimte op de weg verdelen. De snelweg A270 Eindhoven-Helmond wordt hiervoor afgesloten. Verder Journalist Brenno de Winter. Hij heeft een boek geschreven over 'Privacy in het internettijdperk.' Hij geeft onder andere tips voor internetten mét privacy. Dat wordt wel lastig…
De Wereld volgens Hammelburg
De Nederlandse regering is TEGEN het eenzijdig erkennen van de Palestijnse staat. De VN wil daarover in september stemmen. In het radioprogramma "de wereld volgens Hammelburg" geeft Rosenthal aan dat hij de Palestijnse staat te willen koppelen aan vrede met Israel. Om 19:30 met Bernard Hammelburg.
De Nationale Autoshow
In de Autoshow aandacht voor rijden op groengas, en dat kan je bestellen bij ‘OrangeGas’. Of dat niet wat verwarrend is, vragen we Mei Li Vos die de boel daar runt. Verder schakelen we met Bas van Werven die aanwezig is bij de start van de beroemde Mille Miglia-rally in Italië. En hoewel het weer nu wat omslaat, blijft het ideaal cabrio-weer. En dus namen wij de Mercerdes-Benz SLK mee, geheel nieuw maar wel met een stalen klapdak. Meindert Schut reed ermee. De Nationale Autoshow, van 20:00 tot 21:00 op BNR.

 


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen