Meer Nieuws7 okt '11 18:54Aangepast op 7 okt '11 19:37

Plaszak geen succes

Auteur: BNR Webredactie

Als het aan de NS ligt, gaan treinreizigers in Sprinters in de toekomst een plaszak gebruiken. De BNR-redactie nam de proef op de som en sloeg een aantal plaszakken in om de gevaartes te testen. Er zijn twee varianten; een voor de kleine boodschap en een voor de grote. Maar wat schetst de verbazing: echt handig werkt de zak niet.

Bij het ontwerp van de zak die BNR in handen kreeg, was het niet echt duidelijk hoe je het ding moest gebruiken. Mikken is niet echt een optie, want in een rijdende trein kan dat nog wel eens een probleem worden. Gelukkig worden er schoonmaakdoekjes bij geleverd, dus na het lozen van dat wat nodig is, is handen wassen geen probleem.

Het tweede punt waar wij bij BNR over struikelen zijn de glazen deuren in de sprinters, die je privacy nou niet bepaald garanderen. Unique selling point van de zak is dat hij meerdere keren te gebruiken is waardoor je het ding kunt delen met je medereizigers. Maar een knallend succes zal de plaszak niet worden, denkt BNR-collega Dustin Haverlag.

Gerelateerde artikelen