Meer Nieuws10 okt '11 11:05

26-jarige man aangehouden in zaak-Jennefer

Auteur: BNR Webredactie

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 26-jarige Rotterdammer aangehouden in wiens woning het lijk van een jong meisje is aangetroffen.

Ex
Nader onderzoek moet nog duidelijk maken of het slachtoffer de 10-jarige Jennefer van Oostende uit Rotterdam is. Het meisje werd zaterdagavond voor het laatst gezien in de woning van de verdachte.

De 26-jarige is de ex van de oudere zus van Jennefer. Hij verklaarde eerder tegen de politie dat ze zaterdagavond rond half zeven zijn woning verliet om naar haar vader te gaan.

Jennefer kwam daar nooit aan. Omdat hij de laatste was die het meisje had gezien, sprak de politie al eerder met de verdachte. Er waren toen nog niet genoeg aanwijzingen om hem aan te houden of huiszoeking te doen.

Grootschalig
Zondagavond stuurde de politie een zogeheten AmberAlert uit om Jennefer op te sporen. Volgens de politie is de vermissing van het meisje zaterdagavond grootschalig opgepakt.

Niet alleen politiemensen, maar ook buurtbewoners, taxichauffeurs en medewerkers in het openbaar vervoer werd gevraagd uit te kijken naar het meisje. Ook werden flyers verspreid met informatie over Jennefer.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen