Meer Nieuws19 nov '12 07:43Aangepast op 19 nov '12 13:11

Zakendoen Met | CEO's, studenten en familiebedrijven

Auteur: Mijke Hurkx

Zakendoen Met Rens de Jong komt maandag vanuit het Boathouse in Almere. Te gast is Floris Deckers, de topman van Van Lanschot die volgende maand afscheid neemt.

De trotse Bossche bankier Van Lanschot wil zich meer gaan richten op familiebedrijven met een omzet van minimaal vijf miljoen euro. Klanten die dit niet hebben, kunnen op zoek naar een andere bank. Floris Deckers, de topman van de bank komt vertellen waarom.

Linden & Barbosa
De reputatie van een bedrijf is gekoppeld aan die van de CEO, alsof het hele concern om één man of vrouw draait. We zagen het bij AkzoNobel waar de burnout van topman Tom Büchner leidde tot een dalende aandelenkoers van het bedrijf. Aangeschoven is Christine van der Linden, directeur van PR-bureau Linden & Barbosa. Zij deed hier onderzoek naar.

Magnet Me
Shell en Unilever zijn wel bekend onder studenten, maar kennen studenten ook de MKB-bedrijven? En weten die MKB-bedrijven de studenten te vinden? Volgens Vincent Karremans niet en dus bedacht hij de site Magnet Me. Hij krijgt 1 minuut de tijd om zijn idee te pitchen.

Zakendoen Met, iedere werkdag van 12:30 uur - 14:00 uur


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen