Meer Nieuws11 aug '11 16:40

Superbelegger Soros aangeklaagd door ex

Auteur: Laura Walburg

George Soros, de 80 jarige superbelegger is aangeklaagd door zijn 52 jaar jongere ex-vriendin wegens mishandelen en het weigeren van een appartement.

Dominique Strauss Kahn is niet de enige rijke man in New York die problemen heeft met de dames. Ook multimiljardair Soros, die zijn fortuin verdiende met beursspeculaties en nu zo'n 11 miljard dollar waard is, heeft een rechtszaak aan zijn broek.
50 Miljoen dollar
In het geval van Soros is het een ex-vriendin die naar de rechter stapt. De Braziliaanse soapster Adriana Ferreyr wil 50 miljoen dollar zien van de miljardair. Soros zou haar hebben mishandeld.
De twee hadden vijf jaar een relatie, maar vorig jaar dumpte Soros de actrice. Volgens Ferreyr beloofde de miljardair haar nog wel een appartement aan de Upper East Side ter waarde van 1,9 miljoen dollar.
Kortstondig geluk
Maar tijdens een recentelijke reünie van een nacht, meldde Soros echter dat hij het appartement al aan iemand anders had beloofd, en werd vervolgens agressief.
Volgens de New York Post gaf Soros haar een klap in het gezicht en deed zijn handen rond haar nek in een poging haar te wurgen. Daarna probeerde hij haar met een glazen lamp te slaan, en hoewel hij haar net miste, viel de lamp op de grond en kwam er glas in de voet van Ferreyr.
Daarop belde zij de politie, maar deed geen aangifte.
Ontkenning
Soros ontkent alles. De miljardair is geen vreemde voor dure relatie-eindes. In 2005 betaalde hij zijn tweede vrouw Susan Weber 24 miljoen dollar om zijn huis op Fifth Avenue te behouden.
 


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen