Meer Nieuws27 nov '12 12:54

Zakendoen Met | Tetra Pak, China en co-creatie

Auteur: BNR Webredactie

Zakendoen met Rens de Jong komt dinsdag vanuit café-restaurant Stanislavski in Amsterdam. Zakenpartner is Ben van der Burg.

Rens de Jong
Rens de Jong

De producten van Appelsientje, Alpro en Healthy People: ze moeten natuurlijk nog verpakt worden. Liefst in lichtgewicht, mooi bedrukt en gemakkelijk vast te houden. En daar komt Tetra Pak om de hoek kijken. Weinig Nederlanders die het bedrijf kennen en toch vind je hun producten in bijna elke koelkast in Nederland. Joost Bakx, de marketing-directeur van Tetra Pak Benelux, is te gast.

China
China geldt al jarenlang als een lage-lonen-paradijs. De vraag is alleen: hoelang nog? De gemiddelde Chinees gaat steeds meer verdienen en verwacht wordt dat die trend de komende jaren doorzet. Jasper Delisse van het bedrijf We R Asia is te gast. Het bedrijf is gevestigd in het Noord-Brabantse Boekel, maar vooral gericht op China.

Co-creatie
Innoveren moet! Daar is iedereen het wel over eens. Maar hoe raakt u nou eigenlijk de juiste snaar met producten waar uw klanten echt op zitten te wachten? Sjors van Leeuwen, zelfstandig marketingadviseur op het gebied van klantgericht ondernemen en schrijver van het boek Klant in de driver's seat, Maarten Molenaar, teamleider ICT bij de Rabobank en Orly Polak, mede-eigenaar van Hub Creations, willen het antwoord wel van de daken schreeuwen: co-creatie.

Zakendoen Met, iedere werkdag van 12:30 uur - 14:00 uur

Gerelateerde artikelen