Meer Nieuws27 jan '12 09:34Aangepast op 27 jan '12 11:18

BNR Paul van Liempt | Hans Wiegel, chiquer blowen en vakantiebudget

Auteur: Bart Tuinman

VVD-prominent Hans Wiegel heeft net afscheid genomen als voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland. Paul van Liempt praat met hem over de steeds duurder wordende zorg, maar ook over de politiek.

In Noord-Brabant kreeg Hans Wiegel het voorelkaar om de SP en de VVD samen te laten regeren. En laten dat nu ook net de grootste partijen van het land zijn in de peilingen...

Vakantiebudget
Waar ga je naar toe op vakantie? Dat is vaak de eerste vraag. Maar waarom kijk je niet eerst wat je überhaupt te besteden hebt? Twee studenten van 23 jaar lanceerden twee weken geleden de zoekmachine Bonnevoy. Reizigers kunnen hiermee op basis van hun gewenste budget naar bestemmingen zoeken.

Chique coffeeshop
Een coffeeshop voor de chiquere blower. Dat is Hi/Lo in Utrecht. Het is voor het eerst in twintig jaar dat er in Utrecht een nieuwe coffeeshop opengaat. Komt dat door de strenge regelgeving of is de markt verzadigd?

Huisdier-business
In tijden van recessie hechten wij ons extra aan onze huisdieren. Al die aandacht voor hond, poes of konijn leidt ook tot hogere omzet bij dierenwinkels. Over de toekomst van de ‘Huisdieren-industrie’ praat Paul van Liempt met hét trendwatchers-duo van Nederland: Lieke en Richard Lamb.

Kamerpanel
In het Kamerledenpanel vandaag Gerard Schouw, Sjoera Dikkers en Harry van Bommel over onder andere Commissie de Wit, waar Bos en Wellink weer mogen aanschuiven en over de PVV, die nu al dwars lijkt te liggen over nieuwe bezuinigingen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen