Meer Nieuws17 okt '11 17:13

Jennefer waarschijnlijk toch misbruikt

Auteur: BNR Webredactie

De 10-jarige Jennefer van Oostende uit Rotterdam is vermoedelijk toch seksueel misbruikt. Dat meldde het Openbaar Ministerie (OM) maandag.

Het lichaam van Jennefer werd begin vorige week levenloos aangetroffen in een woning in Rotterdam-Zuid. Sectie door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) wees uit dat het meisje door geweld om het leven is gekomen.

Aanvullend onderzoek
Vorige week waren er nog geen aanwijzingen dat de 10-jarige ook misbruikt was. Aanvullend onderzoek van het NFI heeft nu alsnog anders uitgewezen. De 26-jarige bewoner van het huis waar Jennefer werd gevonden zit sinds vorige week vast op verdenking van moord en/ of doodslag. De verdenking is nu dus uitgebreid met seksueel misbruik, aldus het OM.

Ex-vriend zus
De man is de ex-vriend van de zus van Jennefer. Het meisje wordt woensdag begraven op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam. Aan de begrafenis gaat een openbare dienst vooraf in het evangelisch centrum Filadelfia. Donderdagavond vindt er een stille tocht plaats voor het omgekomen meisje. De tocht begint in de straat waar ze woonde.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen