Meer Nieuws19 feb '12 16:52Aangepast op 19 feb '12 17:39

Vrouw overleden door verkeersongeval

Auteur: Fleur de Bruijn

Een 29-jarige vrouw uit Hoogblokland die vrijdag zwaargewond raakte door een ongeval in het Zuid-Hollandse plaatsje Nieuwland, is zondag overleden.

Een 34-jarige automobilist was met zijn vrouw een kanaal in gereden. De man kon zelf uit de wagen komen, zijn vrouw moest door duikers worden bevrijd. De oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk.

Brokkenpiloot
Eerder deze zondag was een 32-jarige brokkenpiloot uit Hoensbroek, gemeente Heerlen, is gewond geraakt nadat hij in zijn woonplaats eerst twee boompjes uit de grond had gereden en tegen een derde boom tot stilstand was gekomen.

Volgens de politie had hij in zijn vaart ook nog een een auto geschampt van een vrouw die net wilde gaan parkeren. De brandweer moest het dak van de auto knippen om de man er voorzichtig uit te kunnen halen. De woordvoerster van de politie kon niet zeggen of het avontuur het gevolg was van een avondje

Achtervolging politie

De politie zelf was zondag ook nog in het nieuws: een 27-jarige automobilist is zondag in Wassenaar zwaargewond geraakt na een achtervolging door de politie. Hij reed tegen boom. De man was eerder betrokken bij een andere aanrijding.

Toen de politie daar stopte, ging de man er met hoge snelheid vandoor. Het slachtoffer ligt in het ziekenhuis. Er is wel een bloedproef afgenomen, maar nog niet bekend is of de man had gedronken.

Gerelateerde artikelen