Meer Nieuws9 aug '12 09:18Aangepast op 9 aug '12 11:16

BNR Paul van Liempt | De Spelen naar Nederland?

Auteur: Mijke Hurkx

Paul van Liempt is op de Clipper Stad Amsterdam en demissionair minister Edith Schippers en NOC*NSF voorzitter Andre Bolhuis schuiven aan. Zal het lukken om in 2028 de Spelen naar Nederland te krijgen?

Paul van Liempt vraagt Schippers en Bolhuis onder meer of de politiek wel genoeg doet om sport te promoten.

Balkenende
Ook is Jan-Peter Balkenende aanwezig. Negen jaar lang was hij premier van Nederland en nu is hij werkzaam als partner van Ernst & Young. Denkt hij dat wij als klein landje de lasten van zo’n groot evenement als de Spelen kunnen dragen? 

Sportpanel
Uiteraard is oud-topschaatser Ben van der Burg er ook. Samen met onze correspondent in Groot-Brittannië Lia van Bekhoven en voormalig topbokser Arnold VanderLeyde zit hij in het sportpanel. Zij bespreken onder andere de overwinning van de Nederlandse hockeydames op Nieuw-Zeeland. Hoe groot zijn de kansen op goud?

GE
En Roland Teixeira, directeur van GE Benelux, komt morgen. Van de verlichting van het Olympisch park tot de medische apparatuur in de poliklinieken. Op het gebied van elektriciteit en gezondheidszorg levert GE een grote bijdrage aan de Olympische Spelen.  Vanaf half 10 live vanuit Londen Paul van Liempt.

BNR Paul van Liempt. Elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen