Meer Nieuws26 nov '12 15:36

Minister Lilianne Ploumen opent Newsroom

Auteur: Anne-Greet Haars

Minister van Buitenlandse Handel Lilianne Ploumen is als eerste te gast in Newsroom, een nieuw initiatief van Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio.

Onder het motto "mensen die er komen, komen er wel" ontmoeten publiek en nieuwsmakers elkaar in het nieuwscafé van FD en BNR.

“Via de radio, de krant en onze sites brengen we elke dag nieuws. Ons publiek is zelf ook betrokken bij het nieuws en daarom willen we wekelijks een ontmoetingsplaats bieden waar de lezer en de luisteraar in gesprek gaan met de koppen uit het nieuws,” aldus FD-hoofdredacteur Jan Bonjer.

“Newsroom biedt het beste dat BNR en FD te bieden hebben,” zegt BNR-hoofdredacteur Paul van Gessel, “verdieping bij het meest actuele en relevante nieuws, op een aangename manier uitgeserveerd.”

Paul van Liempt is de wekelijkse gastheer samen met de vaste nieuwsmakers. Naast nieuwsmakers ontvangt hij ook de experts van het FD en BNR, onder wie Kees de Kort.

De eerste editie van Newsroom staat in het teken van grenzen verleggen. Minister Lilianne Ploumen verkent de kansen voor het Nederlands bedrijfsleven in het buitenland. Aan welke touwtjes moet je trekken om succesvol te zijn als wereldveroveraar? En wat moet de taak zijn van een minister van Buitenlandse Handel?

Newsroom, elke maandag om 18u30 in het nieuwscafé van BNR en FD in restaurant Dauphine in Amsterdam.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen