Meer Nieuws15 jun '11 05:45Aangepast op 15 jun '11 11:07

Vernieuwd FD.nl achter betaalscherm

Auteur: Maurice Driessens

In navolging van buitenlandse kranten als The Financial Times en The New York Times is het Nederlandse FD.nl, de website van het Financieele Dagblad, vanaf woensdag ook een betaalde site.

Vanaf nu krijgen bezoekers van FD.nl alleen nog maar via verschillende abonnementsvormen toegang tot de website.
Voor niet-abonnees is de site alleen nog maar beperkt toegankelijk. Voor 175 euro per jaar is de complete site toegankelijk, abonnees van de krant kunnen de site nog steeds gratis gebruiken
Verbeteringen
De inhoud van de website is verbeterd en aangepast om aan de wensen van de bezoekers te voldoen. Zo zijn er meer experts aangetrokken, is er meer informatie over beurs en bedrijven te verkrijgen en blijft de site als vanouds nieuws brengen; alleen nu met een grotere redactie waardoor het tempo en de kwaliteit van de nieuwsvoorziening hoger komen te liggen.
Conventies overboord
"Door FD.nl betaald te maken kunnen we in alle kanalen kwaliteitsjournalistiek verder ontwikkelen en blijven innoveren. Het is een eerlijk, gezond en duurzaam verdienmodel waardoor we waardevol nieuws sneller beschikbaar kunnen maken", zo zegt Jacques Kuyf, algemeen directeur van de FD Mediagroep woensdag in een persbericht.
Kuyf: "Overigens is FDMG sinds de oprichting in 1796 nooit huiverig geweest om bestaande conventies overboord te zetten, zolang dat leidt tot een nog betere nieuwsvoorziening.”
Op fd.nl/vernieuwt is meer informatie te vinden over de nieuwe website.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen