Nieuw29 mei '13 13:01

BLT BNR Lunchtime - van 12:00 tot 13:30

Auteur: BNR Webredactie

Nieuws, trends en ontwikkelingen. Snel, energiek en hapklaar. Laat je bijpraten tijdens de lunch en laad jezelf weer op voor het tweede deel van je dag met Roelof Hemmen en Annette van Soest. Je dagelijkse update tijdens de lunch. Een overzicht van het belangrijkste nieuws, maar ook ruim baan voor trends op het gebied van muziek, games, wonen; eigenlijk alles dat je leven net dat beetje leuker kan maken. 

Roelof Hemmen
Roelof Hemmen

Natuurlijk hoor je tussen 12.00 en 13.30 al het belangrijke nieuws voor bij komen. We houden dat lekker compact, zodat je tijdens de lunch weet wat er allemaal speelt. Economie, sport en een overzicht nieuws van andere media maken het nieuwsbeeld compleet.

Trends
Work hard, play hard. Na hard werken mag je ook plezier hebben. Daarom laten we gepassioneerde kenners vertellen over gadgets, films, games, uitgaan, eten, drinken, koken, muziek. Als het je leven maar aangenaam maakt.

BNR PRO
De specialisten van BNR PRO schuiven dagelijks aan om ons bij te praten over het laatste nieuws en de ontwikkelingen op hun domein. Of het nu gaat over Mobiliteit, Innovatie, Duurzaamheid, Gezondheid, Juridische Zaken of  consumentenzaken; onze eigen deskundigen hoor de je hele week door tijdens de lunch.

B.L.T. BNR Lunchtime
Dagelijks van 12:00 tot 13:30 uur
Van maandag t/m donderdag met Roelof Hemmen
Iedere vrijdag met Annette van Soest


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen