Nieuws21 jan '16 21:35

Masturberen op je werk? Sommigen doen het gewoon

Auteur: Judith Laanen

Masturberen op het werk... het gebeurt vaker dan u waarschijnlijk denkt! Redacteur Nina van den Dungen bleef verre van de BNR-toiletten maar ging toch op onderzoek uit.

Foto ANP
Foto ANP

Uit onderzoek van het Amerikaanse blad Time Out blijkt dat ruim 40 procent van de ondervraagden zich wel eens terugtrekt op het toilet. En dan niet waarvoor je denkt dat je zou gaan.

 

En dat is volgens hem de teneur in de samenleving, we kunnen ons met z'n allen steeds slechter inhouden. Onderzoeken in Denemarken en Zweden gaven nog hogere percentages van mensen die op de werkvloer de handen niet buiten de broek kunnen houden.

Maar het zijn natuurlijk de Amerikanen die weer de kroon spannen als het gaat om het vermarkten van deze intieme bezigheid. Hot Octopuss, een bedrijf dat seksspeeltjes ontwikkelt, kwam met een soort fotohokje waarin mannen zich maximaal 15 minuten kunnen terugtrekken om "deze gewoonte van kantoor naar een geschiktere omgeving te halen".

Seks op het werk kan de arbeidsproductiviteit ten goede komen, zegt Bakker: "Je ontspant door seks, dus als je heel druk bent is het een manier om uit die drukke modus te komen."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen