Nieuws12 feb '16 17:56

Nieuwe eigenaar voor Circuit Park Zandvoort

Auteur: Karlijn Meinders

Na een periode van 27 jaar heeft het Circuit Park Zandvoort een nieuwe eigenaar. Chapman Andretti partners, opgericht door Menno de Jong en Bernhard van Oranje neemt het stokje over van de huidige directeur.

Foto: ANP
Foto: ANP

Chapman Andretti partners werd opgericht door Menno de Jong en Bernhard van Oranje. Het bedrijf wordt met deze overname eigenaar van Circuit Park Zandvoort ofwel het circuit en de opstallen. Het circuit blijft hiermee in handen van liefhebbers van de autosport die benadrukken in de toekomst het volledige potentieel van het Circuit Park te willen benutten.

Bernhard van Oranje: "Hans Ernst heeft een enorme bijdrage geleverd aan de autosport in Nederland en wij willen hier op voortbouwen. Net als Hans Ernst dragen wij de autosport een warm hart toe en we merken dat de sport ook binnen Nederland verder in populariteit toeneemt. Dit biedt volop mogelijkheden voor de toekomst."

Zelf laat Hans Ernst weten met pijn in het hart een stap terug te doen. "Maar ik heb het volste vertrouwen in deze nieuwe generatie die dit avontuur met het juiste gevoel aangaat".

Gerelateerde artikelen