Nieuws2 feb '16 14:29

'Straatverkopers HelloFresh te jolig, respectloos en hardnekkig'

Auteur: Mark Hulstein

Niet iedereen is blij met de voedselpakketten van HelloFresh. De manier van verkopen op straat zou te agressief zijn en de voorwaarden van de cadeaukaarten zijn onduidelijk.

Foto: ANP
Foto: ANP

Daarover kreeg de Consumentenbond ruim honderd klachten binnen. De verkopers op straat zijn te jolig, respectloos en hardnekkig, zeggen de klagers. Het bedrijf dat maaltijdboxen aan huis levert, moet nu van de Consumentenbond met maatregelen komen.

Een cadeaukaart van HelloFresh krijg je bijvoorbeeld bij een bestelling op Bol.com of bij kranten en tijdschriften. Er wordt een korting van 20 euro beloofd, maar achterop het kaartje staat heel klein dat je dan minimaal twee boxen moet bestellen. En die tweede box is voor de normale prijs, ook dat is onduidelijk. Dan zouden opzeggingen van de service in sommige gevallen niet worden verwerkt.

De Consumentenbond heeft nu gezegd dat het bedrijf gepaste maatregelen moet nemen om de voorwaarden te verduidelijken. De klachten komen al langere tijd binnen, maar de afgelopen maand is er een piek, schrijft NU.nl.

HelloFresh heeft contact gehad met de Consumentenbond en gaat actie ondernemen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen