Nieuws26 nov '15 14:01

'Trump schreeuwt eigen naam nog tijdens de seks'

Auteur: Bas van Setten

We kennen de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump van zijn ongecensureerde uitspraken. Veel lawaai, groot ego, een lefgozer en immer onbescheiden. En dat heeft hij niet van een vreemde.

Voormalig Amerika-correspondent Charles Groenhuijsen schreef een boek over Trump met als titel: 'Iedereen houdt van mij'. Een groot deel van dat boek gaat over de geschiedenis van de presidentskandidaat. Groenhuijsen: "Donald's vader was als vastgoedontwikkelaar een heel succesvol zakenman. Hij was snoeihard en is ook wel eens beschuldigd van fraude. Zijn moeder was een feestbeest en een showmens. Donald is eigenlijk een combinatie van die twee."

 

Blokken
Trump komt uit een gezin met vijf kinderen. "Op een gegeven moment zitten Donald en broer Michael als kinderen met blokken te spelen. Donald vraagt aan Michael of hij wat blokken mag lenen. Het komt erop neer dat hij bijna alle blokken van zijn broer inneemt. Vervolgens is Donald zo blij met zijn bouwwerk, dat hij besloot het allemaal aan elkaar te lijmen. Uiteindelijk had zijn broer het nakijken, en dat is zo typisch Donald Trump", zegt Groenhuijsen.

Overdrijven
Bij alles wat Trump doet overdrijft hij, zegt Groenhuijsen. "Dat doet hij bij het interieur van zijn appartement, dat doet hij bij de hoogte van zijn gebouwen en dat doet hij met de borsten van zijn vrouw. Alles is te groot en kunstmatig."

Groenhuijsen vervolgt: "Al vanaf het prille begin is Trump totaal vol van zichzelf. Daar is hij ook niet onbeschaamd in. Hij zegt dat je de beste moet zijn, en dat je dat steeds moet herhalen. Alleen het beste telt. TV-host David Letterman zei een keer heel treffend dat Trump tijdens de seks zijn eigen naam schreeuwt."

"Daarnaast vraagt Trump wel eens aan mensen of zij weten wat er nou zo leuk aan hem is. 'I'm so very rich', antwoord hij dan. En dat levert hem uiteindelijk een van de belangrijkste argumenten op. Hij zegt niet te koop te zijn. Trump's verwijt richting Hillary Clinton is dat zij geld van Wall Street, en van de banken krijgt", zegt Groenhuijsen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen