Nieuws1 apr '15 12:44

Daar trappen we mooi niet in!

Auteur: BNR Webredactie

Een bruiningsapp, geurtelefoontjes, de selfieschoen en een bierpijpleiding: geloof jij het? Het is vandaag weer de eerste dag van de maand april en dus trekken ook grote bedrijven hun lolbroek aan.

McShop
McShop

BNR-redacteur Laura Gremmee ging op zoek naar ongeloofwaardige persberichten en vond een hele waslijst. We hebben er een paar onder elkaar gezet.

Zonnebank-app
Neckermann Reizen gaat samenwerken met een online zonnebank-app, waarbij je via de straling van je beeldscherm bruin kan worden. Zo wil Neckermann zijn klanten nog beter faciliteren, ook voor en na de vakantie.

UltravioLED
UltravioLED

 

Meisjes-rijbewijs
De SGP pleit ervoor dat meisjes van 16 hun rijbewijs al kunnen halen. Alleen meisjes, die zijn al veel verder op die leeftijd dan jongens.

Geurtelefoontje
Tele2 heeft een nieuwe uitvinding: geur-bellen, waarmee je geuren via de telefoon kan overbrengen.

 

Sinkhole
In Australië fuseren twee belangenclubs - de jagerspartij en de sekspartij - tot The Sex Pistols. En heeft Groupon een speciale actie: via de nieuwe categorie Groupies worden gebruikte voorwerpen van beroemdheden geveild, om te beginnen met de speedo van premier Abbott. Ook zou de presentator van The Daily Show in Australië in een sinkhole zijn gereden, mogelijk gegraven door concurrent Netflix.

Foto: TV Tonight
Foto: TV Tonight

 

Popflix
Daarover gesproken: Netflix zelf zegt Popcorn Time te hebben overgenomen, en zou nu Popflix heten.

Live typen
Whatsapp springt in op de oorlog tussen Meerkat en Periscope, die beiden livestream video aanbieden. Via Whatsapp kan dit nu ook, maar dan anders: live typen.

Selfieschoen
En dan is er nog de selfieschoen, met een camera aan de neus van de schoen. Alleen voor lenige mensen.

 

Clarkson kleurt groen
Jeremy Clarkson steunt het klimaatsverandering-programma van The Guardian. Nogal opmerkelijk, voor hem kan de auto niet genoeg vermogen hebben. Volgens de krant heeft zijn ontslag ervoor gezorgd dat hij eens goed ging nadenken over zijn zijn carbon footprint.


  

Pacman streetview
Je kan nu in je eigen wijk Pacman spelen! Google heeft links onderin op Google Maps een Pacman-icoontje, klik hem aan en je waant je weer even in de jaren tachtig!

PacMan in Google Maps
PacMan in Google Maps

 

Bierpijpleiding
Grolsch gaat een bierpijpleiding aanleggen, vanaf de fabriek in één rechte lijn naar de Zwarte Cross.

Burger parfum
Burger King Japan heeft een een eigen parfum gelanceerd, ruikend naar hun burger the Wopper. Alleen vandaag verkrijgbaar.

 
Big Mac kleding en thuisbezorgd
McDonalds gaat daar nog even overheen met
een eigen kledinglijn - alleen in Zweden - met Big Mac-print. En het fastfood restaurant gaat ook samenwerken met Thuisbezorgd.nl. McDelivery moet ervoor zorgen dat je nooit meer de bank af hoeft voor een McBurger. Was dat maar waar!

McShop
McShop

 

Verstappen-grappen
Max Verstappen rijdt de Grand Prix van China niet voor Torro Rosso, maar voor grote broer Red Bull. Tegelijkertijd zullen de vaders van Max Verstappen en Carlos Sainz, de eerste vrije training in China voor hun rekening nemen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen