Nieuws19 mei '15 09:04

Fastned: 'Levenslang gratis elektrische stroom voor investeerders'

Auteur: Karlijn Meinders

Fastned, de bouwer van snellaadstations voor elektrische auto's, gaat gratis stroom leveren aan investeerders. Wie nu voor 25.000 euro aan aandelen koopt, mag zijn hele leven gratis elektrische auto’s opladen.

Bart Lubbers van Fastned vertelt dat de investering nodig is om nieuwe stations te bouwen. "We hebben nu zelf 15 miljoen geïnvesteerd en we hebben voor 200 nieuwe stations nog 40 miljoen nodig. We zien steeds meer particulieren investeerders, de teller staat nu boven de 1000, en we willen dat hiermee nog extra aanjagen."

Dekkend netwerk
Volgens Lubbers is er juist nu voor de actie gekozen, omdat het goed gaat met de bouw van de laadstations. "We hebben er meer dan dertig staan en er komt er elke week één bij. We vinden nu dat we een dekkend netwerk hebben. Je kunt heel Nederland doorrijden langs de Fastned-stations. Dus dit vonden we een goed moment."

Maandabonnement
Lubbers hoopt dat er veel mensen gebruik gaan maken van de actie. "Maar we zijn blij met iedere investering, ook als mensen ervoor kiezen om niet 2500 certificaten van een tientje te kopen, maar minder. Meedoen aan de actie kan natuurlijk wel voordelig uitpakken. Er wordt zo'n 2000, 3000 euro per jaar in de tank gegooid. Als je nu aandeelhouder wordt voor 25.000 euro, rijd je gratis voor de rest van je leven, dus reken maar uit. Natuurlijk kun je ook altijd nog een abonnement nemen: voor honderd euro per maand laad je ook onbeperkt."

Gerelateerde artikelen