Nieuws2 jul '15 10:42

Beton Amsterdam Arena gekoeld voor Sensation

Auteur: BNR Webredactie

Sensation doet er alles aan om het bezoekers van het dancefeest zaterdag niet te warm te laten krijgen. Dat zegt organisator Duncan Stutterheim op BNR.

Foto: ANP
Foto: ANP

Sensation bestrijdt de oplopende temperaturen op verschillende manieren, zegt hij in gesprek met BNR's Paul van Liempt. "Ajax heeft heel grote ventilatoren voor het gras. Die gebruiken we allemaal. We gaan vragen of we nog een extra deur open mogen zetten zodat je meer tocht krijgt."

En last but not least is het dancefeest nu al bezig het beton van de Amsterdam Arena te koelen. "Want de hitte gaat in het steen zitten. Net die twee, drie graden minder kan voor ons heel belangrijk worden", legt hij uit.
 

Voorzichtig met alcohol en pilletje
Sensation waarschuwt feestgangers extra voorzichtig te zijn met het gebruik van alcohol en een pilletje. Stutterheim: “Kijk uit als je wat drinkt en kijk uit als je wat gebruikt. Gebruik het liever een keer niet, want het is echt anders dan normaal. Buitenlanders proberen we met een flyer in hun hand te zeggen van ‘denk echt drie keer na over wat je doet’.”


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen