Nieuws24 mrt '14 14:39Aangepast op 24 mrt '14 14:59

Premier Maleisië spreekt over Boeing 777

Auteur: BNR Webredactie

De Maleisische premier Najib Razak geeft maandagmiddag een persconferentie over het verdwijnen van de Maleisische Boeing 777. Hij spreekt over nieuwe ontwikkelingen. Dit hebben plaatselijke media op gezag van de autoriteiten in Kuala Lumpur gemeld.

De afgelopen tijd voerde de Maleisische minister van Transport, Hishammuddin Tun Hussein, vaak het woord over de zoektocht naar het vliegtuig. Volgens de laatste aanwijzingen van speurders uit een reeks landen zouden er mogelijk wrakstukken kunnen liggen in de Indische Oceaan, circa 2500 kilometer ten zuidwesten van de West-Australische stad Perth.

Familie ingelicht
De familieleden van inzittenden van de sinds 8 maart vermiste Maleisische Boeing 777 worden door de autoriteiten in Kuala Lumpur ingelicht over de laatste ontwikkelingen. Dit gebeurt kort voor de persconferentie van premier Najib Razak om 15 uur onze tijd.

Het vliegtuig van Malaysia Airlines verdween toen het op weg was van de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur naar Peking. Sindsdien wordt intensief naar wrakstukken gezocht in de zuidelijke Indische Oceaan.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen