Nieuws15 jun '11 07:38

Duurste huis Amerika verkocht

Auteur: Jorn Lucas

Een huis van 150 miljoen dollar gebouwd door Hollywoodproducent Aaron Spelling is na 3 jaar eindelijk verkocht. De 22-jarige dochter van F1 baas Bernie Ecclestone gaat er nu in wonen.

Spelling is bekend van series als Dynasty en Beverly Hills 90210. Hij heeft het huis in 1991 laten bouwen, volledig in Franse chateau stijl. Gebrek aan leefruimte is er niet, de nieuwe bewoonster kan voor de nachtrust kiezen uit één van de 14 slaapkamers en douchen danwel badderen kan ze in één van de 27 badkamers.
Auto's
De vader van de nieuwe bewoonster heeft ongetwijfeld een passie voor auto's, gezien zijn passie voor hele snelle varianten van deze automobielen. Daarom komt het goed uit dat het huis plaats biedt aan honderd auto's. En als al die plekken bezet zijn, dan kan er altijd nog een balletje worden geslagen op de tennisbaan, of anders cadeautjes inpakken in de speciale 'giftwrapping room'.
Foto en video
Foto's van het huis staan hier, een video van het huis staat hier. En mocht u zich afvragen waar dit pand staat, dan is hier het antwoord.

Gerelateerde artikelen