Programma11 nov '13 15:22Aangepast op 12 nov '13 00:00

Newsroom | Beleggen in grond en goud

Auteur: BNR Webredactie

Newsroom staat maandag 11 november in het teken van beleggen in grond en goud. Waardevaste belegging of luchtfietserij? Hoe verstandig is het om als particulier in grond te beleggen? Debatteer mee in Newsroom.

Presentator Paul van Liempt ontvangt in Newsroom diverse gasten.

Newsroom
Newsroom is het nieuwscafé van Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. Diverse gasten uit de actualiteit en deskundigen gaan met u in discussie onder leiding van BNR’s Paul van Liempt. Newsroom is scherp, onderhoudend, spraakmakend en nieuwsduidend.

Marcus Wagemakers is hoofd integriteitstoezicht bij de Autoriteit Financiële Markten. Daarnaast is hij advocaat bij Wagemakers Cassatie-advocatuur.

Dick Gort is CEO van ASR Vastgoed Ontwikkeling, het projectontwikkelings- bedrijf van verzekeraar ASR. Daarnaast is hij CEO van ASR Vastgoed Vermogens- beheer, het vastgoedbeleggingsbedrijf van ASR.

Shandar Robert Kooij is directeur bij Grondontwikkeling Nederland. Kooij biedt via zijn bedrijf particulieren de mogelijkheid om te beleggen in grond.

Philippe Roset is hoofd Sales Benelux bij ETF Securities. Het bedrijf is gespecialiseerd in trackers op grondstoffen. Hiervoor werkte Roset onder andere bij iShares en de Autoriteit Financiële Markten.

Iedere maandag organiseren Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio Newsroom: het nieuwscafé met de hoofdrolspelers en makers van het nieuws. Op 11 november tussen 18.00 - 20.00 uur in restaurant Dauphine in Amsterdam. Uitzending: maandag 21:00 uur - 22:00 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen