Nieuws9 sep '14 08:01Aangepast op 9 sep '14 08:27

'Beter reis uitstellen wegens ongeval A2'

Auteur: BNR Webredactie

Op de A2 staat inmiddels circa 15 kilometer file en ook bij de omleiding via de A59 en A27 loopt het vast. "Er is geen doorkomen aan'', aldus een woordvoerder van Rijkswaterstaat.

De files op de A2 zijn vanochtend na het ongeval ter hoogte van Beesd zo lang geworden, dat Rijkswaterstaat automobilisten adviseert om de reis zo mogelijk uit te stellen. Vanuit Den Bosch naar Utrecht zijn ter hoogte van het knooppunt Deil drie rijstroken afgesloten.

Dat zegt Sylvia de Bres van Rijkswaterstaat tegen BNR.

Bij het ongeval waren zes personenauto's en een vrachtwagen betrokken. Twee mensen raakten lichtgewond, zo liet de politie weten. Automobilisten moeten rekening houden met zeker anderhalf uur vertraging, melden de verkeersdiensten van de ANWB en VID.

A4
Ook op de A4 van Den Haag richting Amsterdam tussen Leidschendam en Hoogmade staat het vast. De weg is inmiddels weer open, maar de file, ontstaan door een over de kop geslagen auto bij aquaduct Oude Rijn, levert volgens VID een vertraging op van bijna een uur. Automobilisten wordt aangeraden om te rijden via de A44.

Gerelateerde artikelen