Nieuws14 mei '13 15:56

Politie sprak met ex van vader Zeister broertjes

Auteur: BNR Webredactie

Het rechercheteam heeft vorige week ook gesproken met de ex-vriendin van de 38-jarige vader van de vermiste broertjes Ruben en Julian uit Zeist.

Deze vrouw woont in Zuid-Limburg in de omgeving waar de vader met zijn kinderen voor het laatst op camerabeelden is gezien.

De politie ontkent dat dinsdag opnieuw met haar is gesproken of dat in haar woning is gezocht. "We hebben vorige week even bij haar binnen gekeken, niets gevonden en dat was dat'', aldus de woordvoerder van de politie.

Meest recente beeld
De wandelschoenen, het stuk sleepkabel en de spanband van de vader waren dinsdag nog niet opgedoken volgens de politie. Evenmin zijn ondertussen nieuwe beelden gevonden van de twee broertjes in de auto van hun vader. Het meest recente beeld van het tweetal dateert van vorige week maandagavond om kwart over 10 bij een pompstation in Neerbeek. Het lichaam van de vader is de volgende ochtend om 8 uur aangetroffen in de bossen bij Doorn.

Broertjes
De broertjes zijn vorige week maandag voor het laatst gezien. Op dat moment waren ze bij hun vader. Hij is dinsdag dood aangetroffen in een recreatiegebied in Doorn en bleek zelfmoord te hebben gepleegd.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen