Nieuws24 sep '13 14:21

Twaalf tips over spullen Patrick S

Auteur: BNR Webredactie

Bij de politie in Rotterdam zijn sinds maandag 12 tips binnengekomen naar aanleiding van het onderzoek naar mogelijk meer slachtoffers van de tot levenslang veroordeelde Patrick S. uit Spijkenisse. De gouden tip zat er nog niet tussen.

Image

Dat meldde de politie dinsdag. Maandag maakte ze bekend onderzoek te doen naar de betrokkenheid van S. bij meer moorden dan alleen Farida Zargar en Nanda Kerklaan. Aanleiding hiervoor is een aantal voorwerpen dat in het bezit van S. is gevonden. De spullen zijn mogelijk afkomstig van slachtoffers. Ook zou S. in de gevangenis hebben opgeschept dat hij vijf moorden op zijn geweten heeft.

In totaal zijn 447 voorwerpen bij S. gevonden die niet aan hem te linken zijn. Het gaat dan vooral om sieraden, maar ook om mobiele telefoons en steekwapens. Onder de goederen bevindt zich ook biologisch materiaal, zoals haarlokken en nagels. Het materiaal lag opgeslagen in zijn slaapkamer in een woning in Spijkenisse.

De politie is over de zaak ook gebeld door een familielid van S.. Die meldde dat enkele sieraden van haar waren. Ook andere mensen belden over de sieraden, bijvoorbeeld over waar ze worden verkocht.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen