Nieuws15 mrt '13 16:27

Wilfred Genee: 'Derksen aan tafel? Geen flauw idee'

Auteur: Anne-Greet Haars

VI-presentator Wilfred Genee heeft 'geen flauw idee' of Johan Derksen vanavond aan tafel zit in het avondprogramma Voetbal International. "Ik ben zelf ook benieuwd of hij aan tafel zit, maar ik ga er vanuit van wel."

Gisteravond ontstond er tijdens de live-uitzending van VI knallende ruzie tussen Genee en Derksen. De twee liggen al dagen met elkaar overhoop over een artikel over sc Heerenveen van twee verslaggevers van Voetbal International. Derksen was zo kwaad, dat hij de uitzending uitliep.

Directie RTL
RTV Rijnmond meldde vandaag dat Johan Derksen nu van de directie van RTL eist dat Genee niet langer de redactie van VI afbrandt. Maar Genee weet nergens van zegt hij tegenover BNR, waar hij vrijdagmiddag The Friday Move presenteert: "Dat is bij mij niet bekend en volgens mij bij de directie van RTL ook niet."

Genee heeft vanochtend even kort met de directie gesproken. "Ze hebben gevraagd hoe het me ging. De zenderdirecteur Marco Louwerens denkt dat het allemaal wel losloopt en dat denk ik zelf ook wel."

Geen opzet
Genee zegt dat het geruzie absoluut niet met opzet wordt gedaan in verband met de kijkcijfers. "Dat wordt door veel mensen gesuggereerd, maar we zijn het gewoon niet met elkaar eens over bepaalde berichtgeving. Dat kan toch?"

Gerelateerde artikelen