Nieuws27 dec '12 14:09Aangepast op 27 dec '12 14:33

De leukste waterkoelers van 2012

Auteur: Anne-Greet Haars

Naakte royals, foutje van de koningin, bierbuik-informatie en tanorexia-moeders: het zijn opmerkelijke, grappige en bovenal populaire berichten. Daarom hebben we de leukste waterkoelers van 2012 op een rij gezet.

1. Seksuele voorlichting bij UPC

Het kinderkanaal op het On Demand-systeem van UPC liet tussen de beschikbare programma's een wel heel bijzonder kinderprogramma zien. "Een menselijke fout", zei de woordvoerder tegenover BNR.

2. Prins Harry in adamskostuum

De stoutste prins van Groot-Brittannië had zichzelf wederom in de nesten gewerkt. Harry ruilde het nazi-uniform in voor zijn adamskostuum en daarvan zijn de foto's goed bewaard gebleven.

3. Bierbuik komt niet door bier

Wie van zijn bierbuikje af wil, moet het niet zoeken in minder bierdrinken. Want uit onderzoek bleek dat bier niet de reden van een bierbuik is.

4. Video | Beëdiging Rutte II: Een keertje overdoen

Bij de beëdiging van de kersverse ministersploeg van kabinet-Rutte II zonden de NOS en RTL beide een eigen versie uit. De herhaling van zetten viel slecht bij koningin Beatrix, die voor een openstaande microfoon zei dat ze de dubbele beëdiging 'een toneelstukje' vond.

5. Tanorexia moeder laat kind verbranden

Een moeder met een grote zonnebankverslaving moest in mei voor de rechter verschijnen, omdat ze haar 6-jarige dochter flink zou hebben laten verbranden tijdens een zonnebankbezoekje.

6. William woest vanwege borsten kate

Na naaktfoto's van een in Las Vegas feestende prins Harry, werd het Britse koningshuis in september opnieuw in grote verlegenheid gebracht. Dit keer door de publicatie van prinses Kate in enkel een bikinibroekje en haar William was 'not amused'.

7. Fleur Agema: geen respect met decolleté

Als politica moet je niet te strak of te bloot gekleed gaan. Met een decolleté of met te hoge wiebelende hakken dwing je geen respect af, heeft Fleur Agema (PVV) ervaren.

8. Bloem Pot mag geen naam hebben

In Gent heeft een ambtenaar van de burgerlijke stand een naam geweigerd. Meneer Pot wilde zijn kind Bloem noemen en dat mocht niet.

9. NASA verklapt het alvast: wereld vergaat niet

De media wereldwijd hadden zo veel aandacht voor het al dan niet naderende einde van de wereld, dat de NASA er genoeg van had. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie was er van overtuigd dat we op 22 december nog zouden leven en legde daarom in een video uit waarom de ondergang van de wereld er niet van zou komen. 

10. 12-12-12-12.000. Ontrafel Hitlers gecodeerde brief

Een van de laatste geheimen uit het nazi-tijdperk is een gecodeerde brief van Hitlers secretaris Martin Bormann. Is die code ontcijferd, dan zou die leiden de bergplaats van een lading goud en de persoonlijke diamanten van Adolf Hitler.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen