Nieuws31 okt '13 15:40

T.e.a.b: tijdschrift, altijd binnen gelegen

Auteur: BNR Webredactie

Nieuwe Revu staat te koop op Marktplaats. "Nu we, ondanks winstgevende cijfers, uit ons ouderlijk huis worden geschopt, zoekt Nederlands meest tegendraadse weekblad een nieuw onderkomen'', staat te lezen in de advertentie.

Eerder op de dag maakte mediaconcern Sanoma bekend 500 voltijdsbanen te schrappen en 32 titels te verkopen, schrappen of samen te voegen. Nieuwe Revu is een daarvan. Maar volgens hoofdredacteur Erik Noomen is er geen vrees dat het tijdschrift verdwijnt. "De advertentie is bedoeld om enigszins gekscherend aan te geven dat Nieuwe Revu niet stopt.''

Kenmerken

 

Beschrijving

De advertentietekst luidt als volgt:

"Nieuwe Revu is sinds 1968 een bekende, geliefde en beruchte naam in tijdschriftenland. Al jarenlang staat het merk Nieuwe Revu garant voor gewaagde reportages, scherpe interviews en schurende schandalen."

Dat waren de woorden van Mahatma Gandhi. En dit legendarische mediamerk kan NU van jou zijn. Wil je de blits maken bij collega-uitgevers die het Modelspoorbaan Maandblad uitgeven? Wil je je kinderen kunnen vertellen dat je meer hebt gedaan dan een naaimachine-groothandel runnen? Koop dan nu dit unieke weekblad.

Nu we, ondanks winstgevende cijfers, uit ons ouderlijk huis worden geschopt, zoekt Nederlands meest tegendraadse weekblad een nieuw onderkomen. Heb jij een voorliefde voor telefoontjes van knorrige RVD-voorlichters? Heb je ergens een loods met, bij voorkeur belabberde, automatenkoffie beschikbaar? Dan zijn wij een perfecte match!

Nieuwe Revu heeft een positief titelresultaat. Een bekwame redactie zonder werkbelemmerend sociaal leven. Vormgevers die op een extreem laag loonniveau opereren. En een best wel kek logo.

Maar wacht. Er is meer!

Nieuwe Revu heeft de beschikking over maar liefst drie versterkers, een set markeerstiften in vier (!) kleuren. Daarnaast vermoeden we dat we ook nog wel twee kamerplanten het gebouw in Hoofddorp uit kunnen smokkelen.


Interesse? Schroom niet contact op te nemen. De prijs komen we wel uit.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen