Nieuws1 nov '11 13:17

Pippa maakt succes te gelde

Auteur: Maurice Driessens

Ze is niet op haar achterhoofd gevallen, zoveel is duidelijk. Pippa Middleton, zus van Kate, zou volgens geruchten binnenkort een boek uitbrengen.

Waarover? Over hoe je een goed feestje viert. En dat is helemáál niet gek. Want niet alleen werkt Pippa in het dagelijks leven voor de website van haar ouders (de feest-site Party Pieces), ze is sinds de ontdekking van haar achterwerk ook een graag geziene gast op allerlei feestjes.

Die feestjes lopen vervolgens nogal eens uit de hand, waardoor ze weer op gekke foto's verschijnt, waardoor ze weer meer exposure krijgt, waardoor ze nóg beroemder wordt... enfin, het verhaal moge duidelijk zijn.

Britse uitgevers ruiken sowieso snel het geld, en nu dus ook. Anonieme bronnen zouden namelijk aan de Britse krant The Daily Mail hebben laten lekken dat Pippa is benaderd om een boek te schrijven. Over, inderdaad: feest-etiquette. Want hoe gedraag je je nou, op een feestje? Laat het maar aan Pippa over om dat te weten...

Geld waard
Pippa's naam is sowieso geld waard. Zo is een imitatie van de jurk die ze droeg op het huwelijk van haar zus, een verkoophit. En je kunt je billen voor iets meer dan 5000 euro al laten omvormen tot de hare. Die billen zijn sowieso populair, want ze krijgen een eigen serie en waren wereldnieuws na het huwelijk van haar zus.

Maar het succes heeft ook een schaduwzijde. Plus: haar billen zijn nou ook weer niet de állermooiste.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen