Nieuws10 aug '11 08:59Aangepast op 10 aug '11 09:15

'Twitterende Voguelift' is internethit

Auteur: Saskia van Huijgevoort

Er is een nieuw 'lek' rondom de veeleisende hoofdredactrice Anna Wintour. Het twitteraccount @CondeElevator doet 'onthullingen' vanuit de liften van kantoorgebouw Conde Nast in New York, waar ook Vogue is gevestigd.

Wintour werd wereldwijd bekend toen een oud-medewerkster van de Vogue hoofdredactrice een boekje open deed over haar veeleisende baas in het succesvolle verfilmde boek De duivel draagt Prada.
Sinds de eerste tweet op 6 augustus heeft @CondeElevator bijna 19.000 volgers.
"Dingen die zijn gehoord in de Conde Nast-liften blijven niet in de Conde Nast-lift'', zo belooft de annonieme twitteraar.
Een impressie:
- [silence] [silence] [silence] [silence] [silence] [silence] [silence] [silence] Summer Intern: "Was that...?" Intern #2: "Yeah" #annawintour.
- Summer Intern: My driver had SUCH a bad attitude. I was like, "don't complain to me, I didn't eat lunch either! You think I eat clothes?"
- [Girl holding brownie abashedly in elevator] Male coworker: I'm not judging you.
Zoals te lezen in de tweets, speelt uiterlijk nog steeds een grote rol. Zo liep ook een jongen de lift in met 'Legaliseer Homoseksualiteit' op zijn t-shirt. Een medewerkster van Vogue zei daarover: "Dat t-shirt is zo twee maanden geleden".


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen