Nieuws5 dec '11 15:06Aangepast op 5 dec '11 16:04

Miss USA slaat dronken flater [slideshow]

Auteur: BNR Webredactie

Oud-Miss USA Rima Fakin is zaterdag opgepakt op verdenking van rijden onder invloed. De beauty queen werd gearresteerd in een voorstad van Detroit.

Fakih is Miss USA 2010. Normaal een behoorlijk verantwoordelijke job met grote voorbeeldfunctie. Ze liet aanvankelijk ná haar arrestatie dan ook weten dat het een totáál andere Fakih was die dronken gearresteerd werd, en tweette zelfs: "Ik wil duidelijk maken dat ik niet in Michigan en ook niet in de gevangenis ben! Dat is een andere Fakih."

Advocaat: wel Fakih
Haar advocaat had echter - niet veel later - een ietwat andere lezing. Hij zei tegen de Detroit Free Press: "Helaas is ze het wel."

Volgens de advocaat zou Fakih 's nachts met iemand anders in de auto zijn gestapt. Toen kwam ze er achter dat ze, net als haar passsagier, te veel had gedronken om nog te kunnen rijden. Helaas kwam ze daar eigenlijk pas achter toen de politie haar van de weg plukte en ze na een blaastest meer dan drie keer de toegestande hoeveelheid alcohol gedronken te hebben. Maar gelukkig hebben we de foto's nog; zie de slideshow.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen